DCV's jubileumloterij is van start gegaan.
DCV's jubileumloterij is van start gegaan. (Foto: PR)

Auto als hoofdprijs in DCV's jubileumloterij

Voetbalvereniging DCV is een loterij gestart ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan. In totaal worden 10.000 loten van 25 euro in omloop gebracht. De opbrengst wil de jarige club inzetten om haar complex aan het Waalplantsoen te revitaliseren.

Krimpen - Met een lot doet de bezitter mee aan vijf maandtrekkingen, waarvan de eerste op 31 mei plaatsvindt. De uitslagen zijn te vinden op de website van DCV: www.dcww.dcvkrimpen.nl De winnaar van een maandprijs speelt niet meer mee in de daaropvolgende maandtrekkingen, maar speelt wel mee in de hoofdtrekking op vrijdag 1 november 2019.

De maandprijzen bestaan onder andere uit een een fiets, een B&Q, een tablet, dinerbonnen, diversen elektrische apparaten enzovoorts. Daarnaast zijn er fraaie prijzen voor de hoofdtrekking op 1 november zoals o.a. een breedbeeld tv, een reischeque, een maatpak enzovoorts en de superhoofdprijs een Renault Clio ter waarde van 20.000 euro.

Loten zijn te koop in de kantine en de shop van vv DCV (contant en pin) en bij Sandra's haarsalon en Eetcafé De Bruin: (betaling alleen à contant!). Bij aankoop van 10 loten voor de jubilkeumloterij is het 11e lot gratis!

 

Meer berichten