Oefenen met dribbelen.
Oefenen met dribbelen.

Veel enthousiasme tijdens clinic meiden voetbal bij vv Dilletant

Afgelopen donderdag werd er bij v.v.Dilettant de eerste meiden-clinic georganiseerd. Na werving via flyeren op de scholen en Koningsdag en berichten via social media hadden er 10 enthousiaste meiden zich aangemeld.

Door Renske de Boer

Krimpen aan de Lek - Michel, Anjo, Fleur, Journy en Lorraine hebben de clinic gegeven. "Hiervoor heel veel dank. Door hun enthousiasme hebben we een goed resultaat behaald", stelt de club.

Na het welkomspraatje van Michel zijn ze aan de slag gegaan met de warming up. Daarna waren er verschillende oefeningen van balgerichtheid, dribbelen en heel veel samenspel. In de pauze was er fruit met water. Dat kon lekker in het zonnetje genuttigd worden.

Na de pauze werden er nog oefeningen in een parcours met wedstrijdelement gedaan. De meiden vonden het partijtje het leukst. Na het partijtje werden er nog penalty's genomen. "Als je miste moest je een rondje lopen. Dit gebeurde niet alleen, maar met het hele team."

De meiden van mo12, onder leiding van coach Joris, kwamen ook gezellig mee lopen en het was erg leuk om te zien dat er in eens 23 meiden in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar op het veld liepen.

Gelukkig hadden we mooi weer en kon er onder toezicht van de ouders en andere clubleden vanaf de tribune een leuke clinic gegeven worden.

Als alle meiden blijven kunnen we volgend seizoen met 2 meidenteams starten in de competitie. Wil je onze teams komen versterken volgend seizoen dan kan dit natuurlijk als nog. De meiden trainen dit seizoen op dinsdag- en donderdag avond van 18.30 t/m 19.30. Kom gezellig langs of stuur een mailtje naar jeugd@dilettant.nl

Meer berichten