Concordia kan terugkijken op een zeer geslaagd concert en dit thema zal zeker voor herhaling vatbaar zijn.
Concordia kan terugkijken op een zeer geslaagd concert en dit thema zal zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Tuyter helemaal in Songfestival stemming

Krimpen aan den IJssel - Afgelopen zaterdag gaf de Melody percussionband Concordia een concert met als thema "Eurovision Song Concert". Samen met DJ Peter van Embden en het combo "Als Je Van De Party Band" was de goed gevulde Tuyter al snel in de stemming.

Oude en nieuwe songfestival-liedjes werden luidkeels meegezongen. Peter gaf veel achtergrondinformatie en had een goede klik met het publiek, waaraan hij regelmatig vragen stelde. Het combo en percussionband speelde om de beurt en tussendoor liet DJ Peter fragmenten zien van opvallende optredens die ooit met het songfestival hadden meegedaan.

Herkansing

De muzikanten van de MPB waren niet alleen vaardig met hun instrumenten, maar ook de zang werd door de leden van de MPB verzorgd, hetgeen een bijzondere verrassing was voor het publiek.

Concordia kan terugkijken op een zeer geslaagd concert en dit thema zal zeker voor herhaling vatbaar zijn. Voor diegene die hier graag bij hadden willen zijn is er nog een herkansing. Op zaterdag 25 mei a.s. wordt dezelfde show nogmaals overgedaan in de Waard in Bergambacht. Ditmaal samen met de MPB van Excelsior, de toegang is gratis.

Meer berichten