Paardenspektakel bij Pensionstal Brand

Lekkerkerk - Op zaterdag 18 mei is van 12.00 tot 17.30 uur open dag bij Pensionstal Brand, Wetering Oost 9a in Lekkerkerk. Een uitgesproken dag om eens een kijkje te nemen op ons mooie bedrijf, een paardenstalling waar het welzijn van het paard hoog in het vaandel staat.

Vanaf 12.00 uur starten we met dressuurclinics o.l.v. de bekende amazone Mischa Koot. Zij zal lesgeven aan diverse combinaties in de ruime binnenhal. In de buitenbaan zijn vanaf dat moment ook diverse demonstraties te bewonderen, zoals Werken aan de Hand, Western Trail (o.l.v. Krista Sterrenburg) Working Equitation, komen de jongsten aan bod met hun ponypret, is er een Kur op muziek en zullen daarnaast de paarden van de stalling zelf, in het zonnetje staan in een Grand Defilé. Verder zal er ook een mooie demonstratie zijn van Voltige Vereniging Krimpenerwaard.

Voor iedere paardenliefhebber is er wat wils! Want ook diverse stands en workshops kun je vinden op ons buitenterrein. Zo zijn er paardenmassages, is er een hoefsmid aan het werk, kun je meer informatie krijgen over Pensionstal Brand en wat zij bieden voor uw paard, de westernlessen van STAR*K Western Riding, thermografie, paardenvoer, laser- en raindrop-therapie en kun je o.a. de westernshop een bezoek brengen. Uiteraard is er een fijne catering aanwezig, wat de dag compleet maakt, met jullie als publiek!

Dus, wees welkom op onze ruime faciliteit, maak kennis met ons als stal, geniet van de ruiters met hun paarden, doe kennis op met de demonstraties en stel uw vragen!

Meer berichten