Een feestje werd het met zo'n 500 leerlingen die een flinke rij vormde voor zo'n lekker bolletje ijs.
Een feestje werd het met zo'n 500 leerlingen die een flinke rij vormde voor zo'n lekker bolletje ijs. (Foto: John Wijntjes)

Gratis bolletje ijs voor alle basisschoolleerlingen van Lekkerkerk!

Lekkerkerk - Gertjan de Echte Bakker in Lekkerkerk vierde vandaag de echte heropening van de zaak. Tussen 14.00 en 17.00 uur trakteerde bakker Gertjan Treur geen taartjes of verse broodjes, maar gratis bolletjes ijs aan alles basisschoolleerlingen van Lekkerkerk! "Alle basisscholen worden hiervoor benadert. En alle leerlingen krijgen een voucher die ze op die dag bij ons ijsloket kunnen inleveren."

Van maandag 6 mei t/m woensdag 8 mei werd de bakkerswinkel Gertjan de Echte Bakker te Lekkerkerk verbouwd. "Naast brood en banket en softijs gaan we onze lunchroom vergroten en creëren we een ijsloket waarvandaan we echt ambachtelijk schepijs gaan verkopen", liet de bakker eerder al weten.

Een feestje werd het met zo'n 500 leerlingen die een flinke rij vormde voor zo'n lekker bolletje ijs. "De ijssalon is een echte aanwinst voor Lekkerkerk, lijkt mij", stelt Gertjan de Echte Bakker nu met IJssalon.

Meer berichten