Businessclub vv Lekkerkerk on tour!
Businessclub vv Lekkerkerk on tour! (Foto: PR)

Businessclub Lekkerkerk beleeft een echte topdag!

De Businessclub van voetbalvereniging Lekkerkerk mag terugkijken op een zeer geslaagde 2019-editie van haar jaarlijkse event. In de middaguren werd een bezoek gebracht aan Businessclublid Heineken in Zoeterwoude. In de avonduren werden de feestelijkheden voortgezet in Fletcher Hotel De Witte Brug te Lekkerkerk, waar kon worden genoten van een buffet, verschillende toespraken en een optreden van zanger Ray Martin.

Door Jan J. Timmer

Lekkerkerk - In Zoeterwoude werden de leden van de Businessclub ontvangen in De Hooiberg, de 'bedrijfskroeg' op de locatie in Zoeterwoude. De 75 aanwezigen kregen bij binnenkomst uiteraard vast een lekker glas heerlijk helder Heineken. Na deze eerste proef werd in de aanwezige filmzaal door een tweetal gidsen een korte introductie gegeven over multinational Heineken.

Vervolgens kregen de leden een korte maar indrukwekkende film voorgeschoteld waarin een indruk werd gegeven van alle bezigheden van Heineken. Na de film werden de Businessclubleden met hun aanhang door een oude Engelse Dubbeldekker rondgereden over het grote terrein van de brouwerij. Na een ritje van een kleine tien minuten volgde een rondleiding door de brouwerij.

Na een terugreis van werd het gezelschap afgezet bij Businessclub de Fletcher-Hotel Witte Brug. Daar werd men ontvangen door manager Janou Roskam met haar medewerkers. Na een korte toespraak van verenigingsvoorzitter Siebe Burggraaf, werden door de Sponsorcommissie de nieuw toegetreden Businessclubleden geïntroduceerd: Expert Mudde, ASH, Albert Heijn Slingerland, Mr, Fill, De Graaf Planten & Diervoeders, Sanorma Boekhandel en Quality Steel.

Na het officiële gedeelte werd genoten het prima verzorgde koude buffet, het aansluitende heerlijke warme buffet en uiteraard het afsluitende toetjesbuffet. Na het toetjesbuffet was er ook nog een optreden van een bekende Rotterdamse zanger Ray Martin, die met een aantal bekende songs van onder andere Frank Sinatra de avond verder invulde. Rond middernacht was de mooie dag ten einde.

Meer berichten