Indy Verwei is een doelpuntenmachine: 73 goals maakte hij al en hij heeft dit seizoen nog een wedstrijd.
Indy Verwei is een doelpuntenmachine: 73 goals maakte hij al en hij heeft dit seizoen nog een wedstrijd.

Op weg naar 75 doelpunten in één seizoen!?

Vrij recent was ik in Schoonhoven bij een voetbalwedstrijd van Schoonhoven JO10-1 (Jongeren onder 10, team 1), waar ik een bijzonder nieuwtje hoorde, stelt Raquel Verwei. "Indy Verwei, speler van het team, met de leeftijd van 10 jaar heeft tot dusver 73 doelpunten gemaakt, in het seizoen 2018/2019."

Aankomende zaterdag speelt hij de laatste wedstrijd van het seizoen bij Sparta op de Bok de Koverweg 1 te Rotterdam om 8.30 uur. "Het aantal van 73 doelpunten is zo bijzonder hoog, dat dit mij wel een vermelding waardig leek. Het is goed om te weten dat Indy in het seizoen 2017/2018, ook al een hoog doelsaldo had, namelijk 65 doelpunten. Hij is een fervent fan van Feyenoord en bezoekt daar ieder jaar de soccerschool.

"Als trouwe lezer van de IJssel en Lekstreek, wij hebben in het verleden in De Vlist gewoond, houden wij jullie website nog altijd in de gaten vanuit Nootdorp. De krant krijgen wij helaas niet meer maar de website is een goede vervanger. Jullie hebben een leuke krant met bijzondere nieuwtjes uit de buurt. "

Meer berichten