Feestelijke opening nieuwe Aldi in Krimpen a/d IJssel met prijzen en kinderknutselmiddag

Krimpen aan den IJssel -  Op dinsdagochtend 28 mei wordt om 8.00 uur de geheel nieuwe Aldi-vestiging aan Raadhuisplein 116 in Krimpen aan den IJssel feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Remco de Ronde. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als accu schroefmachines, auto dashcams of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Remco de Ronde: "De nieuwe winkel gaat voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom".

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven. Ballonnen en kleurplaten zijn er voor kinderen op de openingsdag. De dag erna, op woensdagmiddag 29 mei is er speciaal voor kinderen een knutselmiddag in de nieuwe Aldi. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn kinderen welkom om gezellig te knutselen. Aanmelden is niet nodig.

Duurzaam

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De nieuwe winkel aan Raadhuisplein 116, Krimpen aan den IJssel beschikt over 258 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 20.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Meer berichten