Samen met lokale organisaties zorgt Synerkri dit jaar weer voor veel buitenspeelplezier op het Tuyterplein.
Samen met lokale organisaties zorgt Synerkri dit jaar weer voor veel buitenspeelplezier op het Tuyterplein. (Foto: )

Agenda van het weekend in de Krimpenerwaard

Donderdag
6 juni

20.00 Bijbel Open met J.W.N. v. Dooijeweert De avonden zijn gratis te bezoeken, collecte voor de onkosten. Deze Christelijke toerustings- en verdiepingsavonden zijn voor zowel jongeren als ouderen. Toerusting vanuit Gods Woord op het gebied van geloof en dagelijkse levenswandel.
De Tuyter, Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel

20.00 Filmclub IJsselstreek-Draaiboek Seizoensafsluiting. Er wordt een feuillefilm gedraaid en filmpjes met het thema: Voorjaar.
Buurtkamer Gouden Regen, Gouden Regen, Krimpen aan den IJssel

Vrijdag
7 juni

14.00 Historisch café Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur zit de Historische Vereniging Crempene aan de leestafel in de bibliotheek in Krimpen aan de Lek voor het Historisch Café.
Bibliotheek, Markt Krimpen aan de Lek

19.00 Juridisch inloopspreekuur Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek. Tot 20.00 uur is er de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen bij het spreekuur in de bibliotheek van Lekkerkerk. U krijgt deskundig advies van een advocaat van Roozemond Advocatuur en inzicht in de mogelijkheden, kosten en baten van een rechtsgang. De spreekuren zijn gratis en de inloop is vrij.
Bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat Lekkerkerk

Zaterdag
8 juni

20.00 Orgelconcert door Jaap den Besten Thema "Pinksteren" met op het programma werken van o.a. Buxtehude, Bach, Asma en van Tsoupaki de hommage "Pour Notre-Dame". Toegang vrij.
Hoeksteen, Alb. Schweitzerlaan 2 Schoonhoven en Schuwacht

20.00 Concert Paul Kieviet Dorpskerk Ouderkerk Orgelconcert Paul Kieviet in Dorpskerk Ouderkerk aan den IJssel. Improvisatie, Bach, Brahms en Duruflé. Aanvang: 20.00 uur. Toegang vrij.
Dorpskerk in Ouderkerk aan den IJssel, Kalverstraat 1, Ouderkerk aan den IJssel

Woensdag
12 juni

12.30 Buitenspeeldag Samen met lokale organisaties zorgt Synerkri dit jaar weer voor veel buitenspeelplezier op het Tuyterplein. De Buitenspeeldag is gratis. Iedereen is welkom. Haal bij de Synerkri tent je strippenkaart en doe lekker mee!
Tuyterplein, Tuyterplein Krimpen aan den IJssel

19.00 Boxercise Kinderen 10 tot 14 jaar Boxercise voor Kinderen van 10 t/m 14 jaar is de ultieme fitnesssensatie! Bij deze vorm van bokstraining wordt er intensief gewerkt met diverse materialen waaronder bokshandschoenen en trainerpads maar er is geen fysiek contact wat er normaal gesproken wel is bij het boksen. De training bevat verder alle elementen van een 'echte' bokstraining. Je uithoudingsvermogen wordt zwaar op de proef gesteld evenals je kracht, je conditie en je buikspieren. Het zelfvertrouwen van je kind zul je bijna wekelijks zien groeien door middel van de combinatie met verscheidene vechtkunsten en weerbaarheidstraining. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je je kind er plezier in heeft! Tarieven Locatie Krimpen a/d Lek: Ouder en Kind vanaf 3 tot 5 jaar (18.30 – 19.00) € 20,- per maand Kinderen vanaf 10 tot 14 jaar (19.00 – 20.00) € 27,50 per maand Vanaf 15 jaar en volwassenen (20.00 – 21.00) € 27,50 per maand
MFA Gymzaal, Admiraal de Ruyterstraat 3, Krimpen aan de Lek

Ook een activiteit vermelden? Plaats het direct via:

krimpen.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Meer berichten