Voor jeugd én volwassenen biedt de online bibliotheek bovendien een mooie collectie e-books en luisterboeken ideaal voor op vakantie.
Voor jeugd én volwassenen biedt de online bibliotheek bovendien een mooie collectie e-books en luisterboeken ideaal voor op vakantie. (Foto: )

Zomervakantie in de bibliotheek

Krimpenerwaard - De zomervakantie staat weer voor de deur. Een goed moment om een aantal zaken nog eens onder de aandacht brengen. Wist je bijvoorbeeld dat onze vestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven gewoon de hele zomer geopend blijven? Lid of geen lid van de bibliotheek bij ons kun je altijd terecht voor een kopje koffie met een krant of een gezellig praatje.

In de zomerperiode is de leentermijn standaard 6 weken in plaats van drie weken. Wel zo handig! Heb je een verlanglijst van boeken die je graag op vakantie wilt lezen reserveer ze dan nu alvast in de app of op de website. Binnen de Krimpenerwaard is reserveren kosteloos.

Ook goed om te weten is dat voor kinderen het lidmaatschap van de Bibliotheek Krimpenerwaard tot 18 jaar gratis is.

Voor jeugd én volwassenen biedt de online bibliotheek bovendien een mooie collectie e-books en luisterboeken ideaal voor op vakantie.

Nog vragen over onze online diensten? Kom dan naar het laatste Digitaal café voor de zomerstop op donderdag 20 juni in Lekkerkerk van 10 tot 12 uur.

Meer berichten