Foto: Jacques Kleisterlee

Zomer Evenement in het Streekmuseum Krimpenerwaard

Op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.00 uur organiseert het Streekmuseum Krimpenerwaard een feestelijk zomerevenement.

Krimpenerwaard - Op het erf en in de tuinen van het museum zijn weer vele kraampjes met streekproducten, handwerk, groen, speelgoed en brocante en nog veel meer, waar u naar hartenlust rond kun snuffelen. 

Er is een demonstraties van het 'oude ambacht' van het 'touwslaan' op de touwbaan door de heer Roest van de befaamde touwslagersfamilie; kinderen kunnen naar hartelust spelen met het ouderwetse buitenspeelgoed,  zodat ouders en grootouders rustig kunnen rondkijken en snuffelen.

Tevens is het mogelijk uw bezit, tijdens de markt,  te laten taxeren door een echte taxateur. U moet zich wel van tevoren inschrijven via info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl. Voor de kinderen is er van alles te beleven en de inwendige mens wordt ook niet vergeten, hapjes en drankjes zijn volop te verkrijgen een in onze snoepwinkel kunt u naast Oudhollands snoep ook jams, kaasjes, prachtige kaarten en pannenkoekenmeel kopen.

Natuurlijk is er koffie en thee met heerlijke taart  in onze Koffiehoek en er is op de markt allerlei ander lekkers te verkrijgen zoals paling en kaas. 

Het museum is op deze dag vrij toegankelijk, een mooie kans om (weer) eens een kijkje te nemen in onze museumboerderij!

Adres: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel.

Tel. 01805-14866, www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl.

 

Meer berichten