Treffers staan in de finale van de Ruud Adema Bokaal

De C jongens van handbalvereniging de Treffers hebben de halve finale van de bekerwedstrijd Ruud Adema Bokaal gewonnen.

Krimpen aan den IJssel - Aan het begin van het veldseizoen zijn de jongens van de D1 overgestapt naar de C. "Het gaat goed met ze. Ze maken een mooie ontwikkeling", meldt de handbalvereniging. 

"Dit jaar was een halve finale voor ze weggelegd tijdens het Ruud Adema Bokaal. Ze moesten tegen een sterke tegenstander genaamd Savosa. De jongens waren in het begin zenuwachtig, maar na tien minuten kwamen de jongens beter in de wedstrijd. Het was een spannende wedstrijd waar het continue gelijk op ging. De jongens hielden zich goed staande.

"De tweede helft stonden zijn drie punten achter, maar ze vochten terug. Tijdens het eindsignaal was de stand 30-30. Door het gelijke spel volgde er een verlenging. De coaches Rosita en Patrick en het publiek hielden hun adem in. Het was spannend. In de tweede helft van de verlening stonden ze met twee punten voor en toen klonk het fluitsignaal.

De C jongens wonnen de halve finale wat betekent dat zij door zijn naar de finale tegen handbalvereniging Snelwiek. De finale zal plaats vinden op 23 juni.

Meer berichten