Rob Glastra Fotografie

Mobiele Eenheid voor het eerst in Schoonhoven

Om het leef- en ondernemersklimaat in de Zilverstad verder te versterken, beschikken de Schoonhovense ondernemers van de nieuwe BIZ Centrum Schoonhoven graag over een eigen 'Feest Mobiele Eenheid'. Tijdens de 35e Nationale Zilverdag werd de Feest-Mobiele Eenheid (FME) gepresenteerd. Vanaf nu kan de FME op verzoek of als verrassing worden ingezet wanneer er in de binnenstad iets te vieren valt.

Schoonhoven - De Feest-Mobiele Eenheid is een pop-up feest waarmee ondernemerssuccessen samen gevierd worden. De eenheid bestaat uit een grote feestboog, een bedrijfsbezoek, aandacht in de media en een alcoholvrije consumptie voor het personeel van de feestende onderneming.

Tijdens de afsluiting van de Nationale Zilverdag werden prijswinnaars, de organisatie en vrijwilligers van het Schoonhovense icoon-evenement door Jan Vente, wethouder Economie van de Gemeente Krimpenerwaard, als eerste door de Feest-Mobiele Eenheid in het zonnetje gezet. Ondernemers die de FME op bezoek willen hebben, kunnen zich via de BIZ Centrum Schoonhoven aanmelden. Maandelijks wordt minstens één inzending geselecteerd voor een bezoek van de FME.

De Feest-Mobiele Eenheid past in de citymarketing van Schoonhoven en wordt ondersteund door Schoonhoven Partners.
 

Meer berichten