Kinder Muziek Festival Krimpen op 29 juni

Kinder Muziek Festival Krimpen 2019
Kinder Muziek Festival Krimpen 2019 (Foto: n.v.t.)

Zaterdag 29 juni is het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel voor jong en oud de place to be. Muziekschool Krimpen, Synerkri en de Cultuurwerkplaats organiseren tussen 11.00 uur en 16.00 uur het jaarlijkse Kinder Muziek Festival Krimpen. Dit jaar is het thema: Circus! De hele dag door zijn er optredens van artiesten, workshops en activiteiten. Hooggeëerd publiek: van harte welkom bij het Kinder Muziek Festival Krimpen 2019! De toegang is gratis.

Krimpen aan den IJssel - Het podiumprogramma staat garant voor een mix tussen lokaal talent en gevestigde namen. Diverse groepen van Krimpense basisscholen, zoals de Groeiplaneet, het Mozaïek, het Octaaf, het Kompas en de Rudolf Steinerschool geven een vrolijke muzikale voorstelling en optredens in samenwerking met de Muziekschool. Daarnaast geeft talent van de Muziekschool een muzikaal visitekaartje af. Kom luisteren naar het Young Metropole, Pop4Kids en het Gitaar Orkest.

"Laat u verrassen door het optreden van de percussieband 4Beat. Stilzitten is er niet bij tijdens hun show ‘Waar is mijn trommel?’. Bezoek het muzikale feestje van Jeroen Schipper met zijn voorstelling ‘Chocokrokodil’. Een swingend kinderconcert waarin de hele wereld de chocokrokodil achterna zit om een hapje van hem te nemen….. Het Tuyterplein is ingericht als festivalterrein met allerlei activiteiten. Kom zelf een pizza maken in het kindercafé en haal een glaasje limonade bij de limonade clown. Met hulp van de docenten van kindercircus Rotjeknor word jij een circusartiest in de circusspeelplaats.

"Bert van Bommel is aanwezig met zijn muzikale speeltuin. Met zijn zelfgemaakte houten muziekinstrumenten mag naar hartenlust muziek gemaakt worden. Kom knutselen of dansen in de Silent Disco of kies één van de vele andere activiteiten of workshops van dit gezellige familiefestival.

Het festival wordt om 11.00 uur geopend met een feestelijke optocht van basisschoolleerlingen die meespelen in de voorstelling ‘De directeur is z’n hoedje kwijt’. Het Kinder Muziek Festival is een samenwerking van Muziekschool Krimpen met de Cultuurwerkplaats Krimpen aan den IJssel, Synerkri, de Rabobank, het Prins Bernhard cultuurfonds en het VSB fonds.

www.facebook.com/kindermuziekfestivalkrimpen

www.muziekschoolkrimpen.nl

Meer berichten