Veerle den Hartogh.
Veerle den Hartogh. (JustJet Fotografie)

De Kindergebarenjuf breidt uit in Krimpen aan den IJssel

Drie jaar geleden startte ze haar bedrijf De Kindergebarenjuf, inmiddels is Veerle toe aan een nieuwe stap. Met haar praktijk talent IQ begeleidt ze (opvoeders van) kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. "De baby- en kindergebaren heb ik zeker niet losgelaten, hoor!", verzekert Veerle. "Met talent IQ breid ik mijn aanbod uit en zo integreer ik mijn activiteiten van De Kindergebarenjuf in mijn nieuwe praktijk."

Krimpen aan den IJssel - Na de zomer start er een ukIQ peutergroep, speciaal voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. "UkIQ staat voor Peergroup, Mindset en Uitdaging. "Het is belangrijk voor een kind om ontwikkelingsgelijken om zich heen te hebben, op deze manier wordt zijn zelfbeeld positief beïnvloedt. Door hen uitdaging te bieden binnen hun interessegebied, prikkelen we hun nieuwsgierigheid. Dit is vervolgens weer bevorderlijk voor hun mindset, welke op jonge leeftijd al aardig 'fixed' kan zijn."

Een van haar andere activiteiten is ZwemWijs, een concept dat is ontstaan vanuit een samenwerking met Stichting Alles is Sport (Wilma Terlouw). "Samen met Wilma, die als zwemdocent enorm veel ervaring heeft met allerlei soorten kinderen, zal ik de kinderen in het water begeleiden richting hun zwemdiploma. Veel (hoog)begaafde kinderen zijn ook hooggevoelig. Ze schatten al snel het gevaar van water in, houden niet van water in het gezicht, of ervaren een andere drempel richting zwemles. Door onze krachten te bundelen hopen Wilma en ik met ZwemWijs te voorzien in een behoefte waar veel winst te behalen valt."

Meer informatie? Mail dan naar veerle@talent-iq.nl, of bel 06-48450243. Facebook: @talentiqbegeleiding Instagram: @veerledenhartogh Website: www.talent-iq.nl

Meer berichten