Inschrijving gestart voor Kunstprijs La Lecq

In het weekend van 4 t/m 6 oktober 2019 organiseert de Krimpener Kunstwaard ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de vereniging de beeldende kunstprijs La Lecq op een voormalige industriële locatie (de oude Hollandia loods) op de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel. Inschrijven kan vanaf heden.

Krimpenerwaard - Het thema voor La Lecq 2019 is Grid – Onder Constructie. Alle bouwplannen beginnen met een tekening binnen een raster. Een streng stramien waarbinnen alles mogelijk is. La Lecq 2019 bestaat in dit jubileumjaar uit twee onderdelen. Ten eerste de beeldende kunstprijs en ten tweede een gezamenlijk kunstwerk Grid – Onder constructie Kunstenaars kunnen zich  aanmelden voor deelname aan de beeldende kunstprijs met een individueel kunstwerk. Dit werk zal in het teken staan van het thema; het proces, op weg naar een einddoel. Dit in te zenden werk wordt in het weekend van 4 t/m 6 oktober 2019 in de oude Hollandia loods geëxposeerd.

De Kunstenaars Vereniging Krimpener Kunstwaard, kortweg de KKW, is een vereniging voor professionele en amateurkunstenaars in de Krimpenerwaard. Zij is in april 2009 opgericht en bestaat uit ongeveer 150 leden. Binnen de vereniging zijn vele disciplines vertegenwoordigd zoals schilders, tekenaars, beeldhouwers, fotografen, grafici, edelsmeden, keramisten, dichters, muzikanten, schrijvers enz. De vereniging wil de Krimpenerwaard, haar kunstenaars en hun kunst bekend maken onder een grotere groep geïnteresseerden. Eén van haar activiteiten is het organiseren van een tweejaarlijkse beeldende kunstprijs. Deze kunstprijs heeft als titel Kunstprijs La Lecq en staat open voor leden en niet-leden van de vereniging.

Ga voor meer informatie en de deelnemersvoorwaarden  voor de verkiezing naar: www.kunstwaard.nl/bericht/beeldende-kunstprijs-la-lecq-2019/

Meer berichten