KDO Krimpen presteert uitstekend tijdens laatste wedstrijd van het seizoen

Tijdens het weekend van zaterdag 15 & zondag 16 juni waren de turnheren van KDO Krimpen te vinden in Tilburg. Als laatste wedstrijd van het seizoen, deden de heren mee met de Tilburgse toestelkampioenschappen. Dit betekent dat er per niveau en toestel een podiumplek te behalen valt.

Krimpen / Tilburg - Zaterdagochtend startten de jongste heren in de 3e en 4e divisie. De mannen turnden erg sterk in een erg groot deelnemersveld. Dit bleef niet onopgemerkt. Jamie Nap pakte maar liefst 5 medailles, Kai Driessen en Maetela wonnen 4 medailles. Dusty van der stam won knap 3 medailles!

In het tweede gedeelte van de ochtend was Duncan Russner aan de beurt. Hij turnde een niveau hoger dan normaal. In een groot deelnemersveld zorgde hij ervoor dat hij meedraaide in de top 12!

In de middag kwamen onze jeugdjongens Julian Nederlof, Remco Lagerwaard en Christian Kroon in actie. De jongens lieten nieuwe elementen zien. Julian werd knap 2e op ringen. Op sprong hadden we een KDO podium. Christian won het goud, Remco het zilver en Julian pakte het brons.

Zondagochtend kwamen Sep Westerveld en Tobias van der Vinne in actie. Tobias komt uit in het hoogste niveau, talentendivisie, als Benjamin turnde hij zo sterk dat hij dat hij 6 medailles won! Op elk toestel dus! Op sprong verdiende Tobias het brons en op alle andere toestellen het goud. Erg knap met veel tegenstanders! Sep Westerveld komt uit in de 2e divisie. Onze flankenkoning won het goud op het toestel voltige. Naast deze medaille ontving hij ook nog 1 bronzen en 2 zilveren medailles.

Trainers Phil Ronken en Irma van Velzen kijken ontzettend trots terug op dit eerste selectieseizoen van de heren bij KDO Krimpen en sluiten het seizoen erg tevreden af. Bedankt mannen en op naar volgend seizoen!
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Meer berichten