In de zomervakantie organiseert het Taalhuis verschillende taalactiviteiten.
In de zomervakantie organiseert het Taalhuis verschillende taalactiviteiten. (Foto: )

Doe mee met ZomerTaal

Krimpenerwaard - In de zomervakantie organiseert het Taalhuis verschillende taalactiviteiten. Je kunt dan extra Nederlands oefenen.
Het is voor volwassenen en kinderen. De ZomerTaal activiteiten vinden plaats in de bibliotheek van Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Schoonhoven. De ene week zijn er taalspelletjes en de andere week is er een themabijeenkomst.

Dit jaar bestaan de bijeenkomsten uit de thema's: theater, natuur en verkeer. Bij het thema theater mag je iets zingen, dansen of vertellen. Daarna worden er Nederlandse liedjes gezongen. Een muzikant zal de muziek verzorgen.

Bij het thema natuur is er een presentatie over de jacht. Ook gaan we bloemenkransen maken. Bij het thema verkeer is er een theorieles met de belangrijkste verkeersregels. Hierna maken we een 'verkeerswandeling' door het dorp.
ZomerTaal vindt plaats vanaf dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 6 september. De activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig! Kijk voor het volledige programma met data en tijdstippen op www.debibliotheekkrimpenerwaard.nl

Meer berichten