Dat wordt weer gezellig. Foto: J.Groen
Dat wordt weer gezellig. Foto: J.Groen

Rommelmarkt en 100-jarig bestaan van Tuinstraat

In Krimpen aan den IJssel vindt op zaterdag 20 juli voor de 31e keer de rommelmarkt plaats, uitgegroeid van een kindermarkt in het speeltuintje tot de hele straat nu.(dit jaar zelfs tot aan de Noorderstraat). "Het is in juli 100 jaar geleden dat de Tuinstraat zijn naam heeft gekregen, daarom pakken we extra uit."

Bij de voormalige muziekschool hebben we voor de kinderen een springkussen, 3 optredens van een goochelclown en een ballonenclown die door de straat gaat. Een buikglijbaan van 14 meter(nat worden gegarandeerd)

Hier is ook koffie met een 100 jaar Tuinstraat gebakje te koop (op is op). Met ca 150 kramen worden er allerlei goederen aangeboden o.a. kleding, huisraad, speelgoed etc.

Aan de inwendige mens is ook gedacht met op een aantal plekken koffie/thee en limonade, broodjes hamburger, kroket, frikandel, Gerookte paling ,Kibbeling loempiaatjes, Bami met saté, suikerspin en ijs.

In de avond hebben we een podium halverwege de straat 18.30-23.00 uur hier treden 2 lokale bands op te weten "Mc Werff" en "Smokey Attic",

In september volgen er nog wat activiteiten.

Meer berichten