Een gezellige avond echt alleen voor meiden wordt gehouden in 't Huis van Noord.
Een gezellige avond echt alleen voor meiden wordt gehouden in 't Huis van Noord. (Foto: )

Zomeravondconcert Crescendo en festival achter het station

Donderdag
11 juli

19.00 Huiswerkbegeleiding Huiswerkbegeleiding klas 1 t/m 4 voorgezet onderwijs. Neem eigen spullen mee. Aandacht voor samenwerken. Locatie 't Huis van Noord.
't Huis van Noord, 's-Heerenbergstraat 26, Schoonhoven en Schuwacht

Vrijdag
12 juli

19.00 Meidenavond Alleen meiden. Elke week een meidenactiviteit. Om en om 10 t/m 13 jaar en 14 t/m 18 jaar. Kijk op onze website. Locatie 't Huis van Noord
't Huis van Noord, 's-Heerenbergstraat 26, Schoonhoven en Schuwacht

19.00 Open inloopactiviteit Open inloopactiviteit icm Jeugd en Jongerenwerk. Doelgroep: jongeren van 10 t/m 18 jaar. Locatie 't Huis van Noord, kijk op onze website.
't Huis van Noord, 's-Heerenbergstraat 26, Schoonhoven en Schuwacht

19.00 Juridisch inloopspreekuur in bibliotheek Lekkerkerk houdt zomerstop. Na een succesvol eerste jaar lassen 'onze' advocaten een zomerstop in.

In de zomermaanden juli en augustus vervalt het juridisch spreekuur op vrijdagavond in de bibliotheek van Lekkerkerk. In deze periode kun je met juridische vragen wel telefonisch terecht voor vrijblijvend en gratis advies en eventueel het maken van een afspraak.

Tijdens kantooruren zijn de medewerkers van Roozemond Advocatuur bereikbaar op telefoonnummer 06 - 46 78 91 90 om vragen te beantwoorden op het gebied van bijvoorbeeld letselschade, arbeidsrecht, bijstandsrecht of erfrecht.

Vanaf vrijdag 6 september vindt het spreekuur weer wekelijks plaats van 19.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek van Lekkerkerk.

Zaterdag
13 juli

12.00 Festival Achter het Station Het Cultuur Station organiseert festival Achter het Station. 13 juli vanaf 12 uuur. Voorstellingen en live muziek. Zie www.hetcultuurstation.nl
Het Cultuur Station, Stationsplein 1, Schoonhoven en Schuwacht

Woensdag
17 juli

15.00 Open inloopactiviteit Open inloopactiviteit samen Jeugd en Jongerenwerk. Doelgroep: jongeren van 10 t/m 18 jaar. Locatie 't Huis van Noord, kijk op onze website.
't Huis van Noord, 's-Heerenbergstraat 26, Schoonhoven en Schuwacht

20.00 Soirée Musicale Het koor Vriendschap organiseert een 'Soirée Musicale' op woensdag 17 juli in en rond de Dorpskerk van Berkenwoude. Vanaf 20.00 uur kan iedereen met een kop koffie of thee aanschuiven bij de wekelijkse repetitie. Wie wil, kan meezingen. Om 21.00 uur geeft dirigent Cees Willem van Vliet een toelichting op de muziek van het Kaarslichtconcert in november, getiteld 'Drömmerna'. Het koor geeft alvast een voorproefje. Daarna staan een hapje en een drankje klaar in de tuin bij de kerk. Daar is ook nog een speciaal optreden van 'The Jolly Five'. De deuren blijven open: het publiek kan de gehele avond binnenlopen. Iedereen is van harte welkom. Wie zelf zangambities heeft: het koor is op zoek naar versterking van de tenor- en baspartij.

Vrijdag
19 juli

20.00 Zomeravondconcert in het centrum van Krimpen aan de Lek. Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) speelt een feestelijk en zomers programma onder leiding van (gast)dirigent Ivan Hut. Luchtige stukken met zangers en band, maar ook muzikale uitdagingen van Puccini en Shostakovich staan op het programma.

Ook een activiteit vermelden? Publiceer het direct via:

krimpen.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Meer berichten