Speel mee in Cyborg van Jeugdtheater Hofplein Krimpen aan den IJssel

Altijd al een keer in een jongerenvoorstelling willen spelen? Dat kan komend theaterseizoen in Krimpen aan den IJssel. Daar maakt Jeugdtheater Hofplein de voorstelling Cyborg. Iedereen vanaf 12 jaar kan meespelen, of je nu al lang(er) op Hofplein zit of nog helemaal nieuw bent. Repetities zijn van september tot en met maart en uiteindelijk speelt Cyborg drie keer tijdens het Rotterdams Pit Festival.

Krimpen aan den IJssel - Van videoclips tot computergames, half mens en half robot, is dat sciencefiction of zit de Cyborg al naast je in de tram?

Met moderne technologie komt de maakbare mens dichterbij dan ooit. Films, reclames en mode laten zien hoe dat eruit kan zien. De ene keer is dat raar en eng, de andere keer mooi en ideaal. Maar zitten we eigenlijk wel te wachten op de komst van de Cyborg?

Met materiaal uit sciencefictions, videoclips, computergames of reclame maken we een voorstelling vol beweging en spannende beelden.

Jeugdtheater Hofplein is voor veel jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel.

Bij Hofplein verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen. Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? Speel mee in Cyborg en ontdek hoe het is om met een groep leeftijdsgenoten te werken aan een voorstelling en te spelen voor publiek.

De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart en er is nog plek voor een aantal enthousiaste jongeren in Cyborg. Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl.

Repetities zijn op zaterdag op de locatie van Jeugdtheater Hofplein Krimpen aan den IJssel: De Tuyter, Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

Voor iedereen!

Met de Rotterdampas krijg je korting op de contributie van Jeugdtheater Hofplein en Voorzieningenfonds Krimpen kan een vergoeding bieden als er geen financiële mogelijkheden zijn om mee te doen bij Jeugdtheater Hofplein.

Voor wie nog geen 12 jaar of ouder is, zijn er nog een heleboel andere theatertrajecten op zaterdag in Krimpen aan den IJssel. Voor iedereen vanaf 6 jaar! Ook dit aanbod is te vinden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl. Graag tot in september bij Jeugdtheater Hofplein Krimpen aan den IJssel.