Picknickplek en toiletgebouw in Loetbos zijn klaar

In het Loetbos zijn de nieuwe overdekte picknickplek en het toiletgebouw klaar voor gebruik. Afgelopen week heeft Verboon Maasland de werkzaamheden afgerond.

Krimpenerwaard - De overdekte picknickplek met de naam Hoedje van het Loetje en het nieuwe toiletgebouw zijn te vinden bij de nieuwe speelroute en de gigantische mol in het Loetbos. Het Hoedje van het Loetje krijgt in het najaar nog dakbedekking van sedum, vetplantjes.

Parkeren

Handig om te weten is dat parkeren naast het kanocentrum niet meer kan. Parkeren moet nu op de daarvoor aangelegde parkeerplaats aan de Kerkweg. Via het wandelpad loop je dan zo het Loetbos in.

De kleine parkeerplaats naast het kanocentrum is enkel voor fietsers en mindervaliden.

Kwaliteitsimpuls 

De werkzaamheden vormen onderdeel van de Kwaliteitsimpuls Groenalliantie Midden-Holland die als doel heeft de recreatiegebieden in het Groene Hart beter te laten aansluiten bij de wensen van de huidige recreant.

De provincie Zuid-Holland draagt financieel bij aan de kwaliteitsimpuls. Staatsbosbeheer is als beheerder verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Samenwerking vindt plaats met gemeenten, waterschappen, omwonenden en andere belanghebbenden uit de omgeving om projecten gezamenlijk te realiseren en/of te onderhouden.

Kijk voor meer informatie over de projecten en hun voortgang op www.kwaliteitsimpulsgroenalliantie.nl.

Meer berichten