De gratis cursussen worden in Schoonhoven en Krimpen aan de Lek gegeven.
De gratis cursussen worden in Schoonhoven en Krimpen aan de Lek gegeven. (Foto: )

Cursusseizoen bijna van start in Bibliotheek Krimpenerwaard

Krimpenerwaard - In de eerste week van september start in de bibliotheek het digitale cursusseizoen. Voor iedereen die kennis wil maken met internet en er zelf mee aan de slag wil, starten we op dinsdag 3 september.

In eigen tempo, met hulp van deskundige vrijwilligers, gaat u aan de slag. Waarom niet gewoon proberen? Er gaat vast een hele (digitale) wereld voor u open!

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met uw DigID, de digitale identiteitskaart van de overheid, dan kunt u vanaf maandag 2 september de cursus "Werken met de digitale overheid" komen volgen.

In de eerste les leert u een DigID aanmaken. Daarna wordt uitgelegd wat er bij diverse (semi)overheidsinstanties te bekijken is met uw DigID. Ook op de website van de gemeente Krimpenerwaard kunt u digitaal veel regelen zonder een extra bezoek aan het gemeentekantoor.

De gratis cursussen worden in Schoonhoven en Krimpen aan de Lek gegeven, van 10 tot 12 uur en omvatten 4 lessen. Iedereen is welkom, ook zonder lidmaatschap. Aanmelden kan in de betreffende bibliotheken of via Gerda Blok, 0180-669999.

Meer berichten