Teus en Carola Slingerland van Albert Heijn Lekkerkerk en hun medewerkers nodigen iedereen uit voor de heropening van hun winkel op donderdag 5 september.
Teus en Carola Slingerland van Albert Heijn Lekkerkerk en hun medewerkers nodigen iedereen uit voor de heropening van hun winkel op donderdag 5 september.

Grote verbouwing bij Albert Heijn Lekkerkerk

Albert Heijn in Lekkerkerk sluit vrijdag 23 augustus om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Teus en Carola Slingerland wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Lekkerkerk - In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa's. De feestelijke heropening vindt plaats op donderdag 5 september om 12:00 uur.

Het ondernemersechtpaar en hun medewerkers vieren de heropening graag samen met klanten. Er zijn daarom tot en met zaterdag 7 september leuke activiteiten voor jong en oud, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. "Kom langs! Het wordt gezellig. En, we zijn natuurlijk erg benieuwd wat u van onze vernieuwde winkel vindt", aldus Teus Slingerland.

Voorbereidingen

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot 'master in vers'. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in Lekkerkerk stond geparkeerd.

Teus Slingerland: "Klanten kunnen er dus op rekenen dat ze straks in de vernieuwde winkel uitgebreidere informatie over verse producten krijgen, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank."

De metamorfose van Albert Heijn in Lekkerkerk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Meer berichten