Radomir Vasiljevic and his Balkanorchestra
Radomir Vasiljevic and his Balkanorchestra (Foto: Mladen Pikulic)

Muziek workshopdag in De Tuyter: Beatles, Balkan en meer……

Krimpen aan den IJssel – Op zaterdag 16 november tussen 10.00 en 17.00 uur organiseren de Muziekschool Krimpen en Stichting Huismuziek Krimpenerwaard een unieke workshopdag in ontmoetingscentrum De Tuyter. Het programma bestaat uit twee workshopsrondes, een lunch, een presentatie en een borrel met live muziek van Radomir Vasiljevic en zijn Balkan Orchestra.

Iedereen die de basisvaardigheden van zijn of haar instrument beheerst kan meedoen. Er is een aanbod van vier workshops waaruit je er twee kan kiezen. De keuze is uit: Speel Klezmer (Coen Wolfgram), Improviseer jazz (Jacques Verhagen), Reis naar de Balkan (Radomir Vasiljevic) en Meet de Beatles (Michel Lammers). De workshopleiders zijn elk in staat je de wondere geheimen van hun genre te laten doorgronden. Je krijgt nieuwe tools en theoretische kennis aangereikt. Of je nu kiest voor verdieping in de Fab Four, de opzwepende toonladders van de klezmer- of de balkanmuziek… na het volgen van de workshops ben je er klaar voor om je te laten horen tijdens de presentatie aan het einde van de dag.

Kijk voor meer informatie over de workshops, de workshopsleiders en het programma op de site van de Muziekschool Krimpen. Deelname kost € 30. Dit is inclusief lunch en afsluitende borrel. Leerlingen van de Muziekschool Krimpen en leden van Huismuziek Krimpenerwaard krijgen vijf euro korting. Inschrijven kan nog tot 18 oktober via www.muziekschoolkrimpen.nl

Meer berichten