Foto:

Spot: Een lompe lieverd

Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat de grote lompe vriendelijke reus genaamd Spot. Spot is groot en sterk, maar dit heeft hij zelf niet helemaal door. Spot is nog jong bijna 2 jaar en kan en wil nog veel leren. Deze jongeman heeft een consequente baas nodig die stevig in zijn schoenen staat, het liefste zoeken we doorgewinterde bulldog kenners voor hem.

Krimpen aan den IJssel - Spot is geen beginners hond. Dit lompe, sterke gedrag maakt spot niet geschikt voor bij (klein)kinderen. Spot is bij ons afgestaan omdat hij aan de lijn te sterk was voor zijn baasje. Wat we voor Spot zoeken zijn mensen die met hem en dit probleem aan de slag gaan. We zijn nu al met Spot aan het oefenen om steeds beter aan de lijn mee te lopen. Dit verbetert met de dag en hier zijn we natuurlijk super blij mee, maar hij heeft nog flink wat begeleiding nodig.

In zijn vorige huis was hij gewend om een paar uurtjes alleen thuis te zijn en dit ging eigenlijk altijd goed. Hij was dan altijd los in huis. Spot is geen andere huisdieren in huis gewend, wij plaatsen hem daarom niet in een huis met katten of andere honden.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Mail naar krimpen@dierenbescherming.nl voor meer informatie. Je krijgt dan een vragenlijst om in te vullen.

Meer berichten