Foto:

Avond over duurzaam bouwen en wonen in de Krimpenerwaard

Schoonhoven - Op dinsdag 5 november organiseert de Bibliotheek Krimpenerwaard in samenwerking met de gemeente Krimpenerwaard een informatieavond over duurzaam bouwen en wonen.


In de bibliotheek van Schoonhoven kan iedereen die geïnteresseerd is zich vanaf 19.30 uur laten informeren en adviseren door het Duurzaam Bouwloket. Om 20.00 uur zal Ineke van Vliet vertellen hoe zij haar tiny house ervaart.


Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijk energieloket, dat door de gemeente Krimpenerwaard aangewezen is om bewoners te adviseren en ondersteunen omtrent aardgasloos en energieneutraal wonen.
Ineke van Vliet's belangstelling voor 'duurzaamheid in het dagelijks leven' kwam in een stroomversnelling toen zij en haar vriend besloten om een tiny house aan te schaffen.
Hun woning heeft geen nutsvoorzieningen, dus zij wekken zelf stroom op met zonnepanelen. Ze worden steeds inventiever en Ineke deelt graag haar ervaringen en tips met de aanwezigen.

Na de presentatie van Ineke van Vliet is er nog ruimschoots tijd om uw licht op te steken bij het Duurzaam Bouwloket en na te praten met de aanwezigen. U gaat vast met veel ideeën huiswaarts.
Alle aanwezigen ontvangen het unieke boekje "Winterbloei"', met de mooiste natuurverhalen van Jan Wolkers. Dit boekje verschijnt ter gelegenheid van de campagne Nederland Leest.

Meer berichten