Foto: De Zellingen

De Zellingen zoekt vrijwilliger vervoer in Krimpen en Capelle

Capelle - Heeft u een paar uurtjes over? De Zellingen is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om te rijden, affiniteit hebben met de ouder wordende mens en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Als Vrijwilliger Vervoer verzorgt u met de bus of auto van de Zellingen het vervoer van cliënten van huis naar de dagactiviteiten in Capelle aan den IJssel. De chauffeur haalt de cliënten op die woonachtig zijn in Krimpen en Capelle aan den IJssel of omliggende gemeenten en brengt ze naar de betreffende locatie. De Zellingen is tevens op zoek naar bijrijders die de chauffeurs begeleiden.

De Dagactiviteiten van de Zellingen worden verzorgd op diverse locaties in Krimpen en Capelle aan den IJssel en Zuidplas en zijn maandag tot en met vrijdag geopend. De activiteiten zijn gericht op het behouden of verbeteren van vaardigheden en het bezorgen van een zinvolle en gezellige dag of avond. Zo worden o.a. activiteiten aangeboden als herstelgerichte training van lichamelijke en geestelijke functies, aangepaste beweegactiviteiten, gezonde maaltijden of gesprekken en contacten met gelijkgestemden.

Zou u ook wel vrijwilliger willen worden, neem dan contact op met de Astrid Puts Coördinator Vrijwilligerswerk via astrid.winters@zellingen.nl of 06 30 90 42 81.

Internet: www.zellingen.nl

Meer berichten