De Amazing Stroopwafels spelen overal: op straat en in theaters, maar ook bij mensen thuis. Foto: Nina Valkhoff
De Amazing Stroopwafels spelen overal: op straat en in theaters, maar ook bij mensen thuis. Foto: Nina Valkhoff

Heel veel muziek in de Krimpenerwaard

Zaterdag
9 november

13.00 Krimpenerwaards Korenfestival Het Lekkerkerks Mannenkoor Zanglust bestaat in 2019 precies 100 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er op 9 november een groots korenfestival georganiseerd met maar liefst 8 koren en 300 zangers en zangeressen uit de hele Krimpenerwaard. De deelnemende koren komen uit Haastrecht, Schoonhoven, Lekkerkerk, Stolwijk, Ammerstol en Krimpen ad Lek. De toegang is gratis, en iedereen is welkom. Inlichtingen via www.zanglust-lekkerkerk.nl

Amicitia te Lekkerkerk

20.00 Brass Band Schoonhoven geeft kort na het succesvol verlopen nationaal kampioenschap al weer een concert samen met fanfare Arti et Religioni Langeraar / Crescendo Nieuwveen. Om thuisblijvers de kans te geven speelt BBS de show die zij zal voordragen tijdens het internationale 'Brass in Concert' in het Engelse Newcastle. Kaarten 10 euro aan de deur.

De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2 te Schoonhoven

Zondag
10 november

15.00 Amazing Stroopwafels in Amicitia! Na 40 jaar toeren en een slordige 7.000 optredens zijn de Amazing Stroopwafels nog steeds enthousiast en vol energie. Dat is te horen: naast nieuwe liedjes brengen ze ook klassiekers als 'Oude Maasweg' en 'Ik ga naar Frankrijk'. Onder de titel 'Hiero' is in 2018 hun 24e album verschenen en dat is ongetwijfeld te koop tijdens het optreden. De entree voor het optreden bedraagt € 10. Meer informatie: tel. 0180-661667.

Maandag
11 november

10.00 workshop Alles over app's Leuke en bruikbare app's zoeken, downloaden en gebruiken. Aanmelden via, tel. 0180-669999
Bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat Lekkerkerk

20.00 jaarvergadering IJsclub Thialf houdt haar jaarvergadering. Leden zijn welkom. Op de agenda staat onder meer bespreking van de gang van zaken en financiën.
IJsclub Thialf, De Hoop 31, Krimpen aan de Lek

Meer berichten