Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard speelt van (licht)klassiek tot populaire muziek, met marsmuziek, romantische muziek en tributes aan de sixties, Benny Goodman en Ray Charles. Foto: Jean Paul Mioulet
Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard speelt van (licht)klassiek tot populaire muziek, met marsmuziek, romantische muziek en tributes aan de sixties, Benny Goodman en Ray Charles. Foto: Jean Paul Mioulet (Foto: Jean Paul Mioulet)

Spaanse filmavond en najaarsconcert Harmonie Dagorkest

Donderdag
7 november

10.00 Digitaal Café Schoonhoven Bibliotheekvrijwilligers helpen met internet, laptop, telefoon of e-reader. Neem uw apparaat mee!
Bibliotheek Schoonhoven, Spoorstraat Schoonhoven en Schuwacht

19.30 Herfstbingo Lions Krimpen aan den IJssel Herfstbingo Lions Krimpen aan den IJssel zaal De Tuyter. Toegang gratis. Diverse fraaie prijzen. Opbrengst gaat naar de Belbus.
De Tuyter, Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel

20.00 Toneelvereniging KDO presenteert: Boeing Boeing op 7, 8 en 9 november. Donderdagavond 65+ers gratis
Cultuurhuis, Markt 201 Krimpen aan de Lek

20.00 Filmclub IJsselstreek-Draaiboek Wil je meer weten over het monteren van filmbeelden, loop dan gewoon even binnen. Wij helpen je graag. Er wordt in groepjes met verschillende montageprogramma's gewerkt aan laptops.
Buurtkamer Gouden Regen, Gouden Regen, Krimpen aan den IJssel

20.15 Spaanse FilmavondGezellig, intiem avondje uit in Spaanse sferen in een Spaans decor met Spaanse wijn, sangria, tapas en de film Todos lo Saben. Todos lo Saben, met Penélope Cruz en Javier Bardem. De in Argentinië wonende Laura (Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires naar haar geboortedorp in Spanje voor de bruiloft van haar zus. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Kaarten via www.artotheater.nl, of bij Provence, Haven 63, Schoonhoven of aan de kassa van het theater, mits niet uitverkocht.

Arto Theater, Klooster 5 in Schoonhoven

Vrijdag
8 november

19.00 Juridisch inloopspreekuur Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek. De spreekuren zijn gratis en de inloop is vrij.
Bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat Lekkerkerk

20.00 Concert Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard Jaarconcert. Het orkest, onderdeel van Muziekschool Krimpen, brengt een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Van (licht)klassiek tot populaire muziek, met marsmuziek, romantische muziek en tributes aan de sixties, Benny Goodman en Ray Charles. De toegang is gratis. Voor meer informatie: www.muziekschoolkrimpen.nl

In ontmoetingscentrum 'De Tuyter', Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel.

20.00 Lezing Feesten in Ouderkerk aan den IJssel Oude foto's en film/video beelden van feestelijke gebeurtenissen en bijeenkomsten op Ouderkerk dorp zowel als Lageweg.
De Drie Maenen, Abelenlaan 1 Ouderkerk aan den IJssel

Zaterdag
9 november

12.30 FEEST IN DE NIEUWE BRON 9 en 10 november zijn feestelijke dagen in de Nieuwe Bron. Deze nieuwe R.K. kerk bestaat dit jaar 10 jaar. Op zaterdag is er om 12.30 uur een ceremoniële opening een koor, gevolgd door een uitgebreid programma. Er is een historische lezing over de kerken in Krimpen e.o. en diapresentaties over De Bron. In de avond komt verhalenverteller 'Het zingende Paard' en is er aansluitend een gezellig feest. Op zondag 10 november begint om 11.00 uur een feestelijke viering in het kader van het adoptieproject Lins in Brazilië. Meer informatie op www.christoffelparochie.nl. Toegang gratis.

Meer berichten