Foto:

Burgemeester Vroom reikt drie Koninklijke onderscheidingen uit

Krimpen aan den IJssel - Op zaterdag 23 november heeft burgemeester Martijn Vroom 3 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Zijne Majesteit de Koning heeft mevrouw H.M. van der Wal-Loeve, de heer M. Henderson en de heer D. van Kooten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw H.M. van der Wal-Loeve ontvangt een Koninklijke onderscheiding omdat zij onder andere 25 jaar secretaresse is van Christelijk Gemengde Zangvereniging L'Espérance. De onderscheiding is uitgereikt tijdens het najaarsconcert in de IJsseldijkkerk. Ook krijgen de heer M. Henderson en de heer D. van Kooten een Koninklijke onderscheiding omdat zij al 25 respectievelijk 22 jaar bevelvoerder zijn bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. De uitreiking vond plaats tijdens de korpsavond van de brandweer op de Deerenbergkazerne.

Mevrouw H.M. van der Wal-Loeve
Sinds 1994 is mevrouw H.M. van der Wal-Loeve secretaris van Christelijk Gemengde Zangvereniging L'Espérance. Daarnaast is mevrouw Van der Wal-Loeve actief bij het organiseren van concerten in Verzorgingshuis Rijckehove en is zij actief bij de Ziekenomroep Capelle aan den IJssel. Ook is mevrouw Van der Wal-Loeve al meer dan 10 jaar vrijwilliger bij het Streekmuseum voor de Krimpenerwaard.

De heer M. Henderson

In 1994 is de heer M. Henderson als brandweerman begonnen bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. De afgelopen jaren heeft de heer Henderson zich ontwikkeld tot een ervaren bevelvoerder op de Deerenbergkazerne in Krimpen aan den IJssel. De heer Henderson staat voor zijn medemens dag en nacht klaar. Hij draagt graag bij aan de ontwikkeling van het korps door het geven van instructies aan de collega's. Tijdens uitrukken, oefeningen en evenementen heeft hij zich met veel passie ingezet voor mens en dier.

De heer D. van Kooten

In 1997 is de heer D. van Kooten begonnen als brandweerman bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren bevelvoerder op de Deerenbergkazerne in Krimpen aan den IJssel. De heer Van Kooten verstaat zijn vak en voert dit met veel passie uit.

Meer berichten