Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan Hendrikx en Andries Tunru doen het moeiteloos.
Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan Hendrikx en Andries Tunru doen het moeiteloos.

Dit weekend in de Krimpenerwaard!

Zaterdag
25 januari

10.00 De Groene Weg kringloop open op zaterdag Iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur geopend! Meer informatie www.degroenewegkringloop.nl of tel. 0180-521966
De Groene Weg kringloopwinkel, Tiendweg 9, Krimpen aan de Lek

19.30 ICEparty Tienerdisco in Theater Concordia. Op de ICE party kan alles als het maar ijs en ijskoud is. Theater Concordia wordt omgetoverd tot ijspaleis, glijd over de dansvloer met je coole moves waar de muziek als een lawine over je heen raast. Een profi DJ zorgt ervoor dat je in beweging blijft, anders zou je nog bevriezen. Er is een echte ICE Bar waar alcoholvrije drankjes, koek en zopie te koop zijn. Tijdens de disco zijn alle ouders welkom inGrand Café Concordia. Entree: € 5 incl. drankje. Kaarten via www.theaterconcordia.nl

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht

20.15 Meester & Gezel Sopranen Ingrid Kappelle en Mirjam IJsseldijk brengen met klavecinist Gerard de Wit een bijzonder concert op de planken met de mooiste duetten, aria's en klavecimbelwerken uit de Renaissance en Barok. Informatie op www.concertmeestergezel.nl. Voorverkoop € 15 (65+ € 12,50, jongeren € 10) via Podiumplein.nl. Kaarten aan de zaal kosten € 17,50 (contant betalen).

Grote Kerk te Lekkerkerk

20.15 Beperkt Houdbaar De Première improvisatie comedy van Klamme handjes. Bij aanvang weten zij niet eens waar de show over zal gaan... Want dat bepaalt u! Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan Hendrikx en Andries Tunru doen 't moeiteloos. Messcherp, muzikaal en vooral ongelofelijk grappig. Nederlands Kampioen Improvisatietheater 2018 én 2019!

Kaarten via www.artotheater.nl, of bij Provence, Haven 63, Schoonhoven of aan de kassa van het theater, mits niet uitverkocht.

Arto Theater, Het Klooster 5 in Schoonhoven

20.30 Stand-Up Comedy De Cultuurwerkplaats Krimpen presenteert een line up van veel gevraagde en gevierde comedians onder wie Arie Koomen, Paul London en Jeroen Pater. De optredens worden aan elkaar gepraat door MC Wouter Monden. Het wordt een mengelmoes van verschillende stijlen, voor iedere smaak valt er gegarandeerd veel te genieten. Toegang: kaarten à € 15,- incl. 1 consumptie via www.cwpkrimpen.nl of door te bellen of appen met 06-22 64 05 41. Kaarten aan de zaal € 17,50.

Ontmoetingscentrum de Tuyter, Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

21.00 Concert U2BE The Belgian U2 Experience treedt op in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Tickets zijn te koop bij de receptie (dagelijkse geopend maandag tot en met vrijdag 09.00-17.00 uur) of via https://u2be.entranz.nl.

Cultuurhuis, De Markt 201 in Krimpen aan de Lek

Zondag
26 januari

14.30 Muziek op zondagmiddag met zangkoor Cheerio Cheerio is een Nederlandstalig gemengd koor, opgericht in juli 2002. Het koor bestaat uit een 45 à 50 enthousiaste vrouwen en mannen die iedere veertien dagen uit volle borst oefenen en graag willen optreden. Zij worden begeleid door een drietal accordeonisten en een gitarist. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu, waaronder een aantal zeemansliedjes. Toegang is gratis!

Cultuurhuis, De Markt 201, Krimpen aan de Lek

15.00 Country Cafe Concordia met Gouds Trio Change of Key en Wim Pols treden op in Grand Café Concordia in Haastrecht.. Deze zanger en liedjesschrijver, met zijn onmiskenbare warme stemgeluid, heeft al menig muzikaal hart geraakt. De mooie combinatie met Daniëlle Poot in de duetten en de prachtige backing vocals van het trio zijn een lust voor het oor.

Café Concordia, Concordiaplein 1, Haastrecht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden