Christelijk Korenvereniging Oefening en Stichting geeft concert

Krimpen aan den IJssel - Op 1 februari 2020 is het zo ver. Christelijk Korenvereniging Oefening en Stichting uit Ouderkerk aan den IJssel zal dan een bijzonder concert geven.

We zullen Oratorium Jozef van Marco den Toom ten gehore brengen. Dit Oratorium gaat over de geschiedenis van Jozef. De rode draad in het leven van Jozef is Gods aanwezigheid in mooie én moeilijke tijden. Jozef werd door zijn bloedeigen broers zo erg gehaat dat ze hem wilden vermoorden. Hij werd verkocht als slaaf en naar een vreemd en ver land, Egypte gebracht. Daar wordt zijn ellende nog groter als hij weerstand moet bieden tegen verleiding in het huis van zijn meester Potifar. Jarenlang zit hij onschuldig in de gevangenis. Ook toen al behoorde jaloezie, huiselijk geweld, verleiding tot overspel, gevangenschap en honger tot de orde van de dag. Dit oratorium over het leven van Jozef zal veel herkenning oproepen. Een bekend Bijbelverhaal in een muzikaal jasje. Ook voor kinderen leuk om mee te maken.

Jaco van Houselt zal de rol van Jozef vertolken. We zingen het Oratorium met begeleiding van een muzikaal ensemble onder leiding van Alisa van Dijk en organist Adriaan Hoek. Lopend het oratorium zal de lector de geschiedenis vertellen. De algehele leiding is in handen van dirigent Cees van der Slik.

JONG EN OUD VAN HARTE UITGENODIGD!

Het belooft een mooie avond te worden. Wij hebben er zin in!

Reserveer deze datum in uw agenda!

Adres gegevens:

IJsseldijkkerk, IJsseldijk 232 in Krimpen aan den IJssel

Parkeren aan de Kerkdreef (achterzijde kerk). De postcode die u daarvoor kunt ingeven: 2922 BL.

Aanvang: 20.00u

Kerk open: 19.30u

Toegang:  gratis  (er zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten)

Voor verder informatie of vragen:

oefeningenstichting@live.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden