Vlnr Ernst Dijkman, Arnold de Jongste, Remco van Rooij en Gerrit van den Berg (beiden van Ross Lovell).
Vlnr Ernst Dijkman, Arnold de Jongste, Remco van Rooij en Gerrit van den Berg (beiden van Ross Lovell). (Foto: Jumbo Krimpen)

Jumbo's Krimpen, Capelle en Ross Lovell bundelen krachten

Capelle/Krimpen - De ondernemers van de Jumbo's in Krimpen, Capelle en restaurant Ross Lovell bundelen hun krachten. De vier ondernemers hebben een missie. Voor kinderen die ernstig en/of chronisch ziek zijn, organiseren zij een benefietavond voor een professioneel camerasysteem. Verpleegkundig kinderzorghuis De Groene Burcht (voorheen genaamd Pallieterburght) verzorgt 24-uurs zorg voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Met het beoogde camerasysteem kunnen ouders hun kindje dat in De Groene Burcht verblijft, van huis uit zien.

Jumbo Bruins in Capelle, Jumbo Arnold de Jongste - De Korf, Jumbo Ernst Dijkman - De Olm in Krimpen en restaurant Ross Lovell bieden een zes-gangen diner aan op donderdag 2 april. Het belooft een bijzonder mooie avond met verrassende sprekers te worden.


Dineren, netwerken en deelgenoot zijn aan het realiseren van dit waardevolle goede doel, dat kan. Bel met Ernst Dijkman, telefoon 06 53 79 12 23 of mail naar ernst.dijkman@jumbo.com.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden