Foto: ESTER OVERMARS FOTOGRAFIE

Ondernemersevenement 17 februari Culthuurhuis Krimpen aan de Lek

Capelle/Krimpenerwaard - Op 17 februari organiseren ZZP Krimpenerwaard en ZZP Capelle samen een inspirerende avond in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. De gastsprekers van dit netwerkevent zijn de spraakmakende Fountainheads. Een trendwatchers-duo dat ondernemers met nieuw inzicht naar de toekomst laat kijken. Dat doen ze op een energieke manier die hun zalen regelmatig 'in de fik' zet. Zowel leden van de ZZP-clubs als niet-leden zijn welkom om deze wake-up call te komen ervaren.

Andere kijk op 2030

De Fountainheads noemen zichzelf trendverkenners en innovatieversnellers. Het duo Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman geeft in sneltreinvaart een actueel beeld van trends en bewegingen. Daarmee belooft het een leerzame avond te worden die ondernemers wakker schudt. Want de sprekers zijn pas tevreden zijn als hun publiek prettig ongerust weer aan het werk gaat. Gelukkig is er ook ruimte in het programma om van anderen te leren. 'Waar wil je in 2030 met je bedrijf staan?' Dat is de centrale vraag waar deelnemers met elkaar mee aan de slag gaan. Een avond die stof tot nadenken oplevert. Om het morgen anders te doen dan gisteren!

De toegang tot het evenement BackCasting 2030 is gratis voor leden van de beide ZZP-clubs. Niet-leden zijn ook welkom en betalen € 15,-. Aanmelden kan via de website van ZZP Krimpenerwaard: www.zzpkrimpenerwaard.nl.

Meer berichten