Foto:

Agenda: Toneelstuk 'Die goeie ouwe tijd?' en Bluesfestival

Woensdag
12 februari

19.30 Start vocal group 'Voices of Soul' Vocal group sessies met Janette Otterspeer en pianobegeleiding van René Roumou. Vanaf 16 jaar, € 52. Meer informatie: www.muziekschoolkrimpen.nl
De Tuyter, Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

Donderdag
13 februari

10.30 Historische filmochtend Elke tweede donderdag van de maand is er een film over de geschiedenis van Schoonhoven of omgeving. Aanvang 10.30 uur, gratis toegang.
Bibliotheek Schoonhoven, Spoorstraat Schoonhoven en Schuwacht

20.00 Filmclub IJsselstreek-Draaiboek Op donderdag 13 februari wordt eerst de Jaarwedstrijd nabesproken: de films worden gedeeltelijk opnieuw vertoond, waarna de juryrapporten worden besproken; daarna krijgen de makers nog de gelegenheid om iets over hun film te vertellen en kunnen andere leden vragen stellen over de films. Na de pauze worden familiefilmpjes van leden vertoond. Nieuwsgierig geworden, wat voor soort films wij maken? Kom dan gerust kijken. Wij heten je van harte welkom.
Buurtkamer Gouden Regen, Gouden Regen, Krimpen aan den IJssel

Vrijdag
14 februari

20.00 Die goeie ouwe tijd Amateurtoneelgroep van de YMCA+ uit Krimpen aan den IJssel voert het jaarlijkse blijspel op: 'Die goeie ouwe tijd?'. Een tijd, die uiteindelijk toch niet zo goed blijkt te zijn! De zaal gaat 19.30 uur open, de voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten à € 8,50 (inclusief één consumptie) kunnen vanaf 19.30 uur gekocht worden aan de zaal; in de voorverkoop voor €7,50 te verkrijgen bij: Astrid tel. 0180 510865 en Gert tel. 0180 512205. Er is ook een voorstelling op 15 februari.

Kerkelijk centrum De Rank, Albert Schweitzerlaan 8 te Krimpen aan den IJssel.

Zaterdag
15 februari

20.15 7e editie Blues Festival Bluesliefhebbers kunnen de hele avond genieten van drie bands, op drie podia, in drie verschillende stijlen maar met onmiskenbaar 100% blues! Er zijn drie bands, op drie podia, in drie verschillende stijlen, maar onmiskenbaar 100% blues! Line-up 2020: Paardekooper, The Kid lazy band en Red Salmon bluesband. Deze avond wordt gekenmerkt door afwisseling en muzikaal plezier, voor de echte blues- en muziekliefhebber is dit een fantastische avond uit! Kaarten (à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht

Zondag
16 februari

10.00 Kinderdienst Klein maar Dapper Laagdrempelige Kinderdienst Klein maar dapper, over David en Goliath. Zeer geschikt voor kinderen, maar natuurlijk ook voor ieder ander!
IJsseldijkkerk, IJsseldijk Krimpen aan den IJssel

14.00 Het neefje van Rupsje Nooitgenoeg door Poppentheater Het @penstaartje. Wie kent hem niet? Die rups die altijd maar eet en eet en nooit genoeg heeft! Maar weten jullie dat hij ook een neef heeft? André Verhagen van poppentheater het @penstaartje heeft daar een hele leuke en vrolijke voorstelling over gemaakt speciaal voor peuters en kleuters. Kaarten (à € 7,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur voor de voorstelling aan de kassa.

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht

Meer berichten