Christenen voor Israël
Christenen voor Israël (Foto: Henk Visscher)

Wat is er te doen in de Krimpenerwaard?

Schaatsen in Rotterdam

Lekkerkerk - Op woensdag 26 februari gaan we vanuit de IJsvereniging Lekkerkerk schaatsen op de kunstijsbaan in Rotterdam. Dit als er geen natuurijs is geweest. De bus vertrekt om 08.45 uur vanaf de ijsbaan in Lekkerkerk, verzamelen om 08.30 uur. Om ongeveer 12.15 uur verwachten wij weer thuis te zijn. Dit geldt voor alle leden en jeugdleden. Gratis op vertoon van het geldige lidmaatschap-kaartje. Aanmelden kan tot 22 februari per email. pebestili@hetnet.nl of p.ranke@upcmail.nl Vermeld a.u.b.: Naam, Voornaam, Leeftijd, adres en 06-nummer. Jeugdleden onder 8 jaar alleen onder begeleiding. Meenemen: schaatsen, warme kleding, muts, handschoenen zijn verplicht. Op de ijsbaan in Rotterdam kun je alleen pinnen, 1 consumptie is gratis.

Klaverjassen

Schoonhoven - Op vrijdag 14 februari kun je weer komen klaverjassen in de voetbalkantine aan de Nieuwe Singel 41 in Schoonhoven. Laatste uitslag: 1. Rick Rodriquez 5280, 2. Janny Rodriquez 5180, 3. Willy den Hartog 4976, poedel Gijs van der Meer, 3900. Kaarters zijn van harte welkom. Start om 20.00 uur. Info: Janny, 0183285871.

Boogie Woogie

Bergambacht - Zondag 23 februari van 15.00-17.00 uur Boogiewoogie Blues in De Tulp te Bergambacht! Henk Huisman, Gerjo en Marco Goudriaan spelen een swingend repertoire met piano, drums, saxofoon, dwarsfluit en mondharmonica. De kosten zijn 3,00 euro, graag wel reserveren via SWOK-Midden, telefoonnummer 0182-350012 of info@swok-midden.nl.

Cabaret in Lekkerkerk

Lekkerkerk - Op dinsdag 18 februari kunt u naar een cabaretvoorstelling kijken over een muzikale meisjesschool uit de 50-tiger jaren. Het optreden wordt verzorgd door de eigen cabaretgroep Knipoog van Nu, van Vrouwen van Nu Lekkerkerk. Voorafgaand aan de voorstelling is er vóór de pauze de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Leden mogen een introducee meenemen maar álle belangstellende vrouwen nodigen wij uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen. Je bent van harte welkom. De avond wordt gehouden in Amicitia en begint om 19.45 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur. Kijk ook eens op de website: www.vrouwenvannu.nl/lekkerkerk.

Studieavond in Ouderkerk

Ouderkerk aan den IJssel - Op woensdag 19 februari is er in Ouderkerk aan den IJssel een studieavond van met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het herstel van het koningschap van Israël. Georganiseerd door de Vrienden van Israël in de Krimpenerwaard en de bijeenkomst vindt plaats in Verenigingsgebouw Berea, Dorpsstraat 15 in Ouderkerk aan den IJssel. De aanvang is om 19.45 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Meer berichten