De kleine heks wil dansen met de andere heksen tijdens de Walpurgisnacht, maar ze is slechts 127 jaar oud en dus nog veel te jong.
De kleine heks wil dansen met de andere heksen tijdens de Walpurgisnacht, maar ze is slechts 127 jaar oud en dus nog veel te jong. (Foto: )

Agenda: Bluesy Country Café en familiefilm De Kleine Heks

Zondag
23 februari

15.00 Bluesy Country Café Concordia met gast gitarist Eppo Franken. Change of Key heeft ervoor gekozen om de februari-editie van Country Café Concordia een 'bluesy' tintje te geven. Het trio heeft de, uit Dordrecht afkomstige solo-gitarist, Eppo Franken uitgenodigd om zijn muzikale steentje bij te dragen. De muziek begint om 15.00 uur. Informatie via, tel. 06 54 918147 of info@marykee.com. Toegang gratis.

Grandcafé Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht

15.00 Muziek op Zondagmiddag met Operette Havenstad. Het brede repertoire bestaat uit operette, musical, evergreens, belcanto, koorstukken uit bekende opera's en zelfs melodieuze popmuziek wordt niet geschuwd. Toegang is gratis! Zaal open: 14.30 uur (zij-ingang Cultuurhuis bij de pinautomaat).

Cultuurhuis Krimpen aan de Lek, De Markt 201

Dinsdag
25 februari

10.00 Sportief Wandelen Lekkerkerk Een goed begin van de dag. Verzamelen bij ingang.
Bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat in Lekkerkerk

15.00 Ga zelf computeren Wekelijks kun je aan de hand van leuke filmpjes je digitale vaardigheden oefenen. Je maakt daarbij gebruik van laptops van de bibliotheek.
Bibliotheek, Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

19.30 Lezing Gezonde & sterke darmen Informatie Gezonde & sterke darmen. Soms last van een opgeblazen buik of gevoelige pijnlijke darmen? Dan is deze lezing zeker iets voor jou.
Schoonhoven, Nieuwe Singel 39, Schoonhoven en Schuwacht

Woensdag
26 februari

14.00 Familiefilm De Kleine Heks De kleine heks wil dansen met de andere heksen tijdens de Walpurgisnacht, maar ze is slechts 127 jaar oud en dus nog veel te jong. Omdat ze in het geheim naar het feest sluipt en wordt betrapt, moet ze als straf alle spreuken van het grote magische boek leren… in één jaar! Kom allemaal verkleed als heks! Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en à € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden