De Good Brothers brengen hun country-, bluegrass- en folkmuziek naar luisteraars over de hele wereld.
De Good Brothers brengen hun country-, bluegrass- en folkmuziek naar luisteraars over de hele wereld.

Agenda: The Good Brothers en een kinderbingo

Donderdag
20 februari

10.00 Digitaal café Iedereen met vragen over een tablet, smartphone, e-reader of laptop kan terecht in de bibliotheek van Lekkerkerk.
Bibliotheek, Talmastraat Lekkerkerk

20.00 Filmclub IJsselstreek-Draaiboek Avond over het monteren van filmopnamen. Verder zal worden getoond, hoe je in het videobewerkingsprogramma Magix kunt werken met titels in chromakey.
Buurtkamer Gouden Regen, Gouden Regen, Krimpen aan den IJssel

20.15 Film Edie De 80-jarige Edie (een fenomenale rol van Sheila Hancock) is een eigenwijze 80-jarige dame die het gevoel heeft dat haar leven aan haar voorbij is gegaan. Ze heeft voor haar man gezorgd die altijd met de scepter zwaaide, maar nooit deed ze wat voor zichzelf. En nu ze weduwe is geworden lijkt het vanzelfsprekend dat ze naar een zorgcentrum gaat. Maar daar past ze voor.Ze besluit haar jeugddroom na te jagen en wil, geheel onvoorbereid, Mount Suilven in de Schotse Hooglanden beklimmen. Een tocht die zelfs voor ervaren bergbeklimmers een uitdaging is. De vraag is of het niet allemaal veel te laat is. Gelukkig ontmoet ze de jonge gids Jonny. Een grappige feel good film over een heldin vol vastberadenheid die een van 's werelds mooiste landschappen doorkruist op zoek naar de eigenwaarde die haar haar hele leven ontbrak. Kaarten via artotheater.nl.

Arto Theater, Het Klooster 5 in Schoonhoven

Vrijdag
21 februari

20.00 The Good Brothers treden op in Amicitia. De Canadese formatie komt voor de 41e en helaas de laatste maal naar Europa. Ze nemen vanavond afscheid van het Nederlands publiek in Lekkerkerk na ruim 800 optredens in Europa. De Good Brothers brengen hun country-, bluegrass- en folkmuziek naar luisteraars over de hele wereld. Deze tour zal een familieaangelegenheid zijn met Travis en Dallas Good, de zonen van Bruce die de drie broers ondersteunen op bas, viool en flat-top gitaar. Kijk, luister en geniet van de Good Brothers die doen waar ze het beste in zijn ... entertainen en muziek maken.

Amicitia, Raadhuisplein 1-5 in Lekkerkerk

Zaterdag
22 februari

10.00 Kinderbingo op de kinderboerderij Kinderboerderij Klein Boveneind start de voorjaarsvakantie met een leuke kinderbingo.
Wanneer: Zaterdag 22 februari om 10:00 uur én om 13:30 uur
Waar: Boveneindselaan, Krimpen aan den IJssel
Kosten: 2 euro per deelnemer

20.00 Lustrum concert Chr. Krimpens Mannenkoor Dit jaar bestaat het koor 35 jaar. Naast het mannenkoor zal medewerking worden verleend door de Jacob Schenk (tenor), Jolanda den Houter (hobo) en Arie van der Vlist (orgel). Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is om 19.30 uur open. De toegang is vrij. Er zal wel een collecte worden gehouden voor de onkosten. Iedereen is van harte welkom.

Sionskerk, Nieuwe Tiendweg 17 te Krimpen aan den IJssel

20.15 Cabaret Janneke Jager met Femme Façade Je wordt er vanzelf goed in. Balanceren op een koord, door brandende hoepels springen, wilde beesten temmen. Jezelf in te krappe acrobatenpakjes hijsen terwijl je liever in het kanon wilt kruipen. Altijd onderweg, altijd glimlachen, altijd een enge clown op de loer. Maar wat gebeurt er als je 's avonds je schmink afveegt?Janneke neemt je mee naar de wereld achter het gekleurde circusdoek. Waar ligt de grens tussen magie en illusie in wat we laten zien? Kaarten te bestellen via www.artotheater.nl of bij Provence, Haven 63 of aan de kassa van het theater, mits niet uitverkocht.

Arto Theater, Het Klooster 5 in Schoonhoven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden