Foto: Pexels.com

Aanmelden voor het Bevrijdingsdiner start bijna!

Krimpen aan den IJssel - Krimpen Presents organiseert zoals eerder aangekondigd op 5 mei het Krimpens Bevrijdingsdiner.

Om deel te kunnen nemen aan deze bijzondere avond zijn er enkele spelregels, u bent geboren in 1945 of eerder, en u woont in Krimpen aan de IJssel. De locatie is het Krimpenerwaard College, en u kunt daar samen de vrijheid vieren onder het genot van een compleet verzorgd gratis 3-gangen diner geserveerd door de jongeren van nu. Uiteraard zal de avond muzikaal ondersteund worden, en wij hebben Big Band Krimpen bereid gevonden om u te verassen met passende muziek.

Er zijn drie manieren om u aan te melden, en aanmelden kan vanaf 1 maart. Telefonisch op woensdag en donderdag tussen 12:00 – 14:00 uur via 0644297904. Via e-mail:  dominique.krimpenpresents@gmail.com  waarin u vermeld, uw voornaam en achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Wilt u graag een partner en/of begeleider meenemen dan kan dat ook! Vermeld u dan ook zijn/ haar voornaam, achternaam, geboortedatum en telefoonnummer. Of u kunt inschrijven via het aanmeldingsformulier. De aanmeldingsformulieren bevinden zich vanaf 1 maart in de Tuyter, op het gezondheidscentrum en in de bloemenwinkels van Decotrend op de vestigingen Crimpenhof en op de Korf. 

Krimpen Presents wordt overladen met positieve reacties en is ontzettend vereerd dat dit evenement zo’n enorm draagvlak heeft, echter helaas is het aantal couverts beperkt tot 200. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij het bovenstaande telefoonnummer en/ of emailadres. Of kijk op onze website www.krimpenpresents.nl.  

Vrijwilligers  

Krimpen Presents wil bij voorbaat alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bedanken die zich belangeloos voor deze avond inzetten. De stichting is nog opzoek naar een aantal jongeren die deze avond een handje willen helpen. Aanmelden kan wederom via  dominique.krimpenpresents@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden