kerkklok
kerkklok (Foto: landelijke Raad van Kerken)

Online kerkdienst Protestantse Gemeente Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Nu de kerken als gevolg van de maatregelen tegen verspreiding van het corona virus  zijn  gesloten  en er op de zondagen  in de diverse kerkgebouwen geen kerkdiensten  meer kunnen  worden gehouden, biedt de Protestantse Gemeente Krimpen aan den IJssel in plaats daarvan  een online kerkdienst aan, die men thuis kan volgen. Vorige week ging dat alleen via YouTube, maar nu kan het ook via de Lokale Omroep Krimpen (LOK).

De uitzending van deze bijzondere ‘dienst zonder kerkgangers’ vindt evenals vorige week plaats vanuit het kerkelijk centrum De Rank in Krimpen aan den IJssel. Voorganger is dr. Gert den Hartogh, predikant van de gecombineerde ArkRank-wijkgemeente binnen de Protestantse Gemeente. De dienst begint om tien uur.

Voor kijkers met Caiway als provider is er een direct LOK kanaal (kanaal 12). Net als vorige zondag is de uitzending ook via YouTube te volgen. De zoekterm is: arkrank.

Ook zal de dienst te beluisteren zijn via de radiofrequenties van de LOK: 106.0 FM / 93.1 op het anologe kabelnet en via Caiway glasvezel op kanaal 875. Abonnees van KPN, XS4ALL en Telfort (met de witte afstandsbediening) kiezen kanaal 1133Abonnees van Telfort met de zwarte afstandsbediening en van Edutel, Fiber.nl en Stipte.nl kiezen kanaal 3017.

Uitzending: zondag 22 maart 10 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden