Pexels.com
Pexels.com (Foto: )

Dit was het dan.... Bedankt!

Krimpenerwaard - Als het goed is ligt 'ie vandaag in de brievenbus. De allerlaatste IJssel en Lekstreek, editie Krimpen. Drie jaar geleden vierden we nog dat we 90 jaar bestonden, wauw. Dit keer geen feestje, maar een afscheid. En vooral ook een dankwoord.

Want een grote 'dank je wel' verdienen jullie allemaal. Trouwe lezers die wekelijks de krant uitplozen voor uitjes en andere wetenswaardigheden. Inzenders van prachtige foto's uit onze woonomgeving. Verenigingen die ons vertelden over leuke evenementen voor in de agenda of topprestaties van sporters. En ook degenen die regelmatig publicatieteksten aanleverden vanuit organisaties als de bibliotheek, de natuurwerkgroep en de verschillende historische verenigingen. Zonder jullie hadden we niet zulke mooie kranten kunnen maken. Natuurlijk vergeten we de correspondenten en fotografen niet. Zij gingen wekelijks voor ons op pad en zorgden voor mooie verhalen. En de columnisten, jullie ook heel erg bedankt. Een diepe buiging voor jullie allemaal!

Zelf heb ik met veel plezier deze krant mogen maken als content coördinator. Ik heb ook geleerd dat we in een heel mooi stukje Nederland wonen, wat we ook nog eens mogen delen met geweldige mensen. Stay safe en tot ziens!

Margje Rijsdijk-Kooistra

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden