Logo ijsselenlekstreek.nl


Jeroen van den Boom, eindelijk komt hij naar de feestweek in Lekkerkerk!
Jeroen van den Boom, eindelijk komt hij naar de feestweek in Lekkerkerk!

Feestweek Lekkerkerk 2017 kan beginnen!

  Cultuur

Lekkerkerk- De feestweek in Lekkerkerk gaat woensdag 21 juni van start met als blikvanger Jeroen van der Boom.


"Ik ben erg blij dat Jeroen van der Boom komt. Want daar heb ik heel erg achterheen gezeten. En eindelijk komt hij nu naar Lekkerkerk", zegt initiatiefnemer en uitbater van het Veerhuys Francis Hoogerwerf. Maar ook op het programma staan: Gers Pardoel, De Deurzakkers en op zaterdag toegevoegd aan het programma: John West. De nieuwkomers worden aangevuld door La Fuente, John de Bever, Frans Bauer en De Zware Jongens.
Francis: "Of het nu regent of de zon schijnt, de tent staat er en het feest kan beginnen. Vier dagen leuke gezellige mensen die elkaar zien onder het genot van live muziek artiesten afgewisseld met de geluiden van een DJ. DJ Henk van Veldhuizen die al jaren op fantastische wijze grondlegger Andries de Swart vervangt. Aangevuld dit jaar met onze eigen Veerhuys DJ Dennis Pottuit op de vrijdagavond."
Een consumptiemuntje kost dit jaar 2,40 euro.Tot en met dinsdagavond 20 juni zijn de paspartout tickets verkrijgbaar in café 't Veerhuys in Lekkerkerk. Ook zijn er maandag 19 en dinsdag 20 juni alvast consumptiemunten te verkrijgen in café 't Veerhuys. Aan de deur van de feesttent is er geen kaartverkoop voor toegang.


Francis zegt tot slot: "Maak er een geweldige week van met elkaar. Zorg dat je tolerant bent naar een ieder en houd vooral die lach op je gezicht."

Reageer als eerste
Meer berichten