Op 10 augustus is er een zomerconcert in de IJsseldijkkerk. (Foto: Femmy Wielink)
Op 10 augustus is er een zomerconcert in de IJsseldijkkerk. (Foto: Femmy Wielink) (Foto: Femmy Wielink)

Zomerconcert in de IJsseldijkkerk

  Cultuur

Krimpen aan den IJssel – Op vrijdag 10 augustus is er om 20.00 uur een zomerconcert in de IJsseldijkkerk (IJsseldijk 232) te Krimpen aan den IJssel. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel.

De musici hebben een prachtig muzikaal programma samengesteld voor het zomerconcert in de IJsseldijkkerk. Zo spelen ze onder andere een vrolijke 'tambourin' en een Russisch Zigeunerlied. Ook ontbreken uiteraard gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano. De pianist geeft tevens een eigen improvisatie op de vleugel van bekende melodieën en Erica speelt op haar nieuwe piccolo. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD te presenteren.

Reserveren met korting

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen 12,50 euro en kinderen tot en met 15 jaar 7,50 euro. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via telefoonnummer 0525 685413 of op de website www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan 10 euro en kinderen tot en met 15 jaar 5 euro.

www.wimmagre.nl

Meer berichten