Foto: Sil Buisman

Proefles van Jeugdtheater Hofplein in Krimpen

  Cultuur

Is theater iets voor jou? Op zaterdag 8 september kun je een proefles volgen van Jeugdtheater Hofplein in de Tuyter in Krimpen aan den IJssel.

Krimpen aan den IJssel - Tijdens een proefles van een uur maken de deelnemers kennis met toneel, zang, dans én het jeugdtheater. De proeflessen op 8 september zijn van 12.30 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 15.30 uur in De Tuyter, Nachtegaalstraat 8. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kinderen en jongeren mogen gewoon komen meedoen.

Jeugdtheater Hofplein gelooft dat de wereld van jongeren mooier gemaakt kan worden door samen theater te maken. Naast deze reden, zitten er ook andere voordelen aan theater maken, zoals jezelf leren te uiten, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het inzicht krijgen in emoties van anderen. Kun je niet op 8 september? Op zondag 2 september is er van 10.00 tot 16.00 uur een open dag in Rotterdam. Kinderen en jongeren tussen 2 en 25 jaar oud krijgen dan een voorproefje van de theaterwereld. Tijdens de Open Dag van Jeugdtheater Hofplein vinden tussen 10.00 en 16.00 uur verschillende gratis workshops, rondleidingen, voorstellingen en presentaties plaats.

jeugdtheaterhofplein.nl

Meer berichten