Yora Rienstra in Theater Concordia.
Yora Rienstra in Theater Concordia. (Foto: )

Yora Rienstra met 'Eerlijk gezegd' in Concordia

  Cultuur

Haastrecht - Zaterdag 13 oktober om 20.15 uur treedt Yora Rienstra op met de voorstelling Try-out Eerlijk gezegd in Theater Concordia in Haastrecht.

Yora's vorige drie cabaretvoorstellingen werden lovend ontvangen. Ook toerde Yora met de succesvoorstelling PAAZ naar het boek van Myrthe van der Meer. Overal uitverkocht. Echt waar! Ze is een van de presentatoren van het BNNVARA-tv-programma Rambam. Met elk onderwerp het nieuws gehaald. Echt waar! Daarnaast presenteerde zij met Sander de Heer een weekendshow op Radio 2. Hoogste luistercijfers sinds 1950. Echt waar! Ik hoor je denken: verdient die vrouw niet een prijs?! Die heeft ze al. De Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Nog nooit heeft iemand zo overtuigend gewonnen. Allemaal echt waar!
Yora Rienstra is op zaterdag 13 oktober om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à 15,00 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

www.theaterconcordia.nl

Meer berichten