Ingezonden: 'Vuilophaal gemeente Krimpen aan den IJssel moet beter'

  Ingezonden

Krimpen aan den IJssel - Petra van Schie uit Krimpen aan den IJssel maakt zich zorgen over het afvalbeleid van haar gemeente en stuurt hierover een ingezonden brief naar de redactie van de IJssel en Lekstreek:

'In het bijzonder heb ik het hier over de container die staat op de Zandrak / hoek Zaagmolenstraat. De situatie op de foto is helaas geen uitzondering bij ons in de wijk.

Klachten richting de gemeente worden naar ons gevoel niet serieus genomen. Het duurt werkelijk dagen voordat de gemeente actie onderneemt om op te ruimen, een definitieve oplossing wordt er niet gegeven.

Eén keer (inmiddels wel een paar maanden geleden) zelfs ronduit asociaal te woord gestaan door een medewerker van de gemeente met de boodschap dat als ik het zo goed wist hoe dit op te lossen dit ook maar zelf moest doen.

De gemeente is tevens van mening dat wij de mensen die vuilniszakken naast de container zetten zelf maar aan moeten spreken op hun gedrag. Ten eerste zit ik niet de hele dag uit het raam te kijken om te zien wie dit doet, ten tweede heb ik weinig zin in op z'n minst een grote mond van de mensen die dit doen.

Erg wrang om ook te moeten lezen dat de gemeente in 2020 zijn vuilbelasting gaat verhogen.'

Meer berichten