Logo ijsselenlekstreek.nl


Golfen voor het goede doel met de Lions.
Golfen voor het goede doel met de Lions.

Golf voor twee goede doelen tijdens Lions Krimpen Open

  Sport

Krimpen aan den IJssel - De zevende editie van het Lions Krimpen Open, het open golfkampioenschap voor de Krimpenerwaard dat ook dit jaar weer wordt georganiseerd de Lionsclub Krimpen aan den IJssel, vindt plaats op zaterdag 1 juli op golfbaan Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek.

Door Jan Timmer

De netto-opbrengst gaat deze keer naar twee goede doelen: de Stichting Diva Dichtbij en de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Leo Egge, Peter Kleinekoort en Ton Rekkers zijn er klaar voor. Samen met Anthon Timm en Cornelis van Wesep vormen zij sinds jaar en dag de golfcommissie binnen de Lionsclub Krimpen aan den IJssel.

Commissievoorzitter Peter Kleinekoort: "Alles is geregeld om er op zaterdag 1 juli weer een prachtig toernooi van te maken. We hebben al aardig wat aanmeldingen binnen, maar er kunnen er altijd nog meer bij. Iedere golfer of golfster die in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs is welkom. Men kan zowel individueel als per flight van vier personen inschrijven. En degenen voor wie de golfsport nog nieuw is, kunnen deelnemen aan een clinic van zo'n anderhalf uur."

De opbrengst

Leo Egge vertelt dat de netto-opbrengst van het golftoernooi elk jaar wordt bestemd voor een ander goed doel. "Dit jaar heeft onze club gekozen Stichting Diva Dichtbij en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard."

Ton Rekkers: "De inschrijfkosten bedragen 65 euro per persoon en 225 euro per flight. Deelname een de clinic kost dertig euro. Ondanks deze lage kosten kunnen we ieder jaar toch een mooi bedrag overhouden voor de uitgekozen goede doelen. Dat is mede mogelijk dankzij een aantal betrokken sponsors. Fantastisch dat ze dit bijzondere toernooi ondersteunen."

Reageer als eerste
Meer berichten