Logo ijsselenlekstreek.nl


Op tennispark Het Hofland in Schoonhoven zal van 26 augustus tot en met 3 september weer een internationaal Future Toernooi en het Univé Open Hofland georganiseerd worden.
Op tennispark Het Hofland in Schoonhoven zal van 26 augustus tot en met 3 september weer een internationaal Future Toernooi en het Univé Open Hofland georganiseerd worden.

Genieten van topsport in Schoonhoven

  Sport

Schoonhoven - Op tennispark Het Hofland in Schoonhoven zal van 26 augustus tot en met 3 september weer een internationaal Future Toernooi georganiseerd worden. Ook zal in deze zelfde periode het Univé Open Hofland plaats vinden.

Het FOCUS Tennis Only Open heeft een prijzengeld van 15.000 dollar voor zowel de vrouwen als de mannen, die daarmee ook punten kunnen verzamelen op de wereld ranglijst (ATP en WTA). Op een Future Toernooi spelen de sterren van de toekomst. Ook een Roger Federer, Rafael Nadal en Novac Djocovic zijn dus ook ooit begonnen op de Future toernooien. "Vorig jaar was een daverend succes en de toenmalige winnaar, Botic van de Zandschulp, is nu zelfs Nederlands Kampioen en lid van het Davis Cup Team", aldus de voorzitter Arno Korenhof.
Als klap op de vuurpijl zal baan 7 omgetoverd worden tot Centre Court met een tribune waar men plaats kan nemen om de belangrijkste wedstrijden te bekijken.

Univé Open Hofland

In de regio is het Univé Open Hofland al jaren een begrip. Meer dan 350 tennissers uit de Alblasserwaard, Krimpenerwaard en de Lopikerwaard strijden op het Schoonhovense gravel om de prijzen in de categorieën 2 tot en met 8. Doordeweeks wordt vooral overdag het Future Toernooi gespeeld, en in de avond het Univé Open Hofland. Op weekenddagen worden beide toernooien gespeeld.
"Speel je in de categorie 2 tot en met 8 en wil je deelnemen aan het Univé Open Hofland, kijk dan even op onze website. Hier kun je inschrijven en nog meer informatie vinden over de beide toernooien. Zelfs kun je nog een 'wildcard' verdienen voor deelname aan het Future!", vult de voorzitter nog aan.

Warm welkom

Naast toptennis van de regionale toppers en de wereldtop, is er op het schitterende terras van Tennisvereniging Het Hofland genoeg culinair vertier te vinden. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch of wat hartige hapjes voor bij de borrel en er is elke avond een culinaire maaltijd te nuttigen op het tennispark. Arno Korenhof: "Wil je lekker ontspannen en genieten van topsport in ons mooie Schoonhoven, kom dan naar tennisvereniging Het Hofland. De toegang voor beide toernooien is gratis!"
Meer informatie over het FOCUS Tennis Only Open, Univé Open Hofland en de tennisvereniging Het Hofland zelf is te vinden op www.facebook.com/hethhofland/ en op de website van de vereniging:

hethofland.nl/focus-tennis-only-open-unive-open-hofland

Reageer als eerste
Meer berichten