Logo ijsselenlekstreek.nl


Strijd om sportprijzen in de Krimpenerwaard barst los

  Sport

Krimpenerwaard - De nominaties van de 15e editie van de Rabobank Krimpenerwaard Sportprijzen zijn bekend. In vijf categorieën zijn in totaal 25 sporters, ploegen, clubs én vrijwilligers genomineerd. De beurt is nu opnieuw aan het publiek.

De definitieve verkiezing is van start gegaan. Iedereen wordt opgeroepen om via rabobank.nl/krimpenerwaard op zijn of haar favorieten te stemmen. Dat mag telkens eenmaal per categorie. Je kunt dus vijf maal stemmen. Zo vormt de gehele Krimpenerwaard één grote publieksjury om uit alle genomineerden de uiteindelijke winnaars te kiezen.
Wie verdient het volgens jou om op het podium te staan op zaterdag 4 november tijdens de feestelijke Sportshow in Sporthal de Bakwetering in Lekkerkerk? Kijk op rabobank.nl/krimpenerwaard naar de vijf categorieën met elk vijf genomineerden: sportvrouw van het jaar, sportman van het jaar, sportploeg van het jaar, sportclub van het jaar én vrijwilliger van het jaar. Je kunt direct jouw voorkeuren aangeven op het formulier op de website. Bedenk daarbij dat de winnaars een podiumplek en een mooie geldprijs ontvangen, maar dat sowieso alle sporters door deze verkiezing in het welverdiende zonnetje worden gezet. Stemmen op jouw favorieten kan tot donderdag 2 november 17.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox